.
A Espanya es cultiva a Catalunya. Però no donen vins tan rodons com els de la resta d'Europa. De maduració tardana.
.
Depenent del clima en el qual es desenvolupi, podem tenir una Riesling molt productiva, que madura ràpid i en abundància si el clima és càlid i el sòl ric; o una Riesling poc productiva i de maduració tardana en climes més freds i sòls pobres i pedregosos . En el primer cas el vi obtingut perdrà acidesa així com sabor, obtenint en el segon cas vins amb acidesa adequada i sabors intensos.
Resistent a les gelades que minven a altres soques, les baies són de mida petita a mitjà, esfèriques i de color verd groguenc, sent el raïm petit i compacte .
Resistent a les gelades que minven a altres soques, les baies són de mida petita a mitjà, esfèriques i de color verd groguenc, sent el raïm petit i compacte .
.
Els vins de riesling són molt aromàtics i àcids, adequats per a l'embelliment. S'empapa del terra on és cultivat, així poden donar vins molt glicèrics i grassos
.
Els aromes primaris són de flors, mel, poma verda, préssec, cítrics.
.
Els aromes terciaris són lanolina i querosé.
Els vins de riesling són molt aromàtics i àcids, adequats per a l'embelliment. S'empapa del terra on és cultivat, així poden donar vins molt glicèrics i grassos
.
Els aromes primaris són de flors, mel, poma verda, préssec, cítrics.
.
Els aromes terciaris són lanolina i querosé.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada