skip to main | skip to sidebar

diumenge, 16 de maig del 2010

Verdicchio, Verdeca

Verdicchio és una varietat de raïm blanc cultivada a la Marche regió d'Itàlia i dóna el seu nom al de vi blanc fet d'ella.
La seva alta qualitat dels vins blancs es produeixen al voltant de la zona de Castelli di Jesi i Matela, i es caracteritzen per la seva alta acidesa i un característic sabor a nou. Depenent de les tècniques de vinificació i en la collita, oscil·la entre el Verdicchio frescos, vins quotidians, als vins rics en aroma i estructura, a vegades fins i tot en condicions d'envelliment en els darrers deu anys o més.
Verdicchio també s'utilitza per a fer vi escumós i vi de taula.
A Nàpols fan "Lachryma Christi del Vesuvio" copatge amb ttres varietats més: Coda di Volpe, Falanghina i Greco di Bianca
 

Varietats de Raïm Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger