Raïm d'aroma que recorda al Muscat.A França, és un component menor en les zones seques i els vins dolços de Bordeus. Rarament constitueix més del 10% de la barreja, que està dominada per Sémillon i Sauvignon Blanc. Durant el decenni de 1990 i el començament del segle 21, les plantacions del raïm es caiguin.
A Austràlia, on és conegut com Tokay, el raïm s'utilitza per fer cada vegada més popular, un vi fort, a vegades conegut com a licor d'Tokay. Les realitzades en el Rutherglen regió en general, reben una considerable envelliment en celler calenta, la qual cosa porta a una maderised i oxidatiu caràcter. Algunes altres regions vitivinícoles d'Austràlia, inclòs el vall de Baross fer vins similars. Algunes altres cellers d'Austràlia l'ús Muscadelle per fer vins de taula d'una manera semblant al francès cellers.
El nom, Tokay, convençut que alguns productors d'Austràlia va ser el raïm Pinot Gris (que és anomenat pels productors de Tokay d'Alsàcia). Altres pensaven que el raïm podria haver estat Hárslevelű, un dels components del famós vi dolç hongarès Tokaji. Tanmateix, s'ha demostrat que és Muscadelle australià Tokay.
A Califòrnia, s'anomena sauvignon vert.
wikipedia
dissabte, 8 d’agost del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada