Dabouki
Dabouki
- Identificació / Origen: Síria, sens dubte. També es troba a Israel on encara es cultiva. En creuar el Chasselas, tenim la varietat Danlos que, pel seu fullatge s'assembla bastant a la d'Dabouki. Està desapareixent.
- Sinònim: malaga blanc
- Descripció: raïms grans, tronc, branques, la compacitat mitjana, tiges llargs, les baies grans, i gruix de vegades la pell blanca ambre lipsoide en el sol, polpa carnosa de gust una mica suau únic.
- Producció Habilitats: De mitjan a finals d'arrel. Moderadament productiu, molt vigorosa i un hàbit pendular, ha Palisser en la preferència de ferro fill. Sensible a les gelades d'hivern, resistència moderada a la cendrosa polsosa, míldiu i la putrefacció del que pot explicar la seva desaparició d'altres. Poc a punt de cedir i desplaçament, resistent a la sequera.
Venciment tercera vegada tard.
- Clon aprovats: un, el 1103.
- Raïm de taula: poques vegades molt a França, principalment en el Vaucluse i Herault. seva facilitat d'emmagatzematge i el transport és bo.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada