skip to main | skip to sidebar

dimarts, 28 de setembre del 2010

Dabouki


Dabouki

- Identificació / Origen: Síria, sens dubte. També es troba a Israel on encara es cultiva. En creuar el Chasselas, tenim la varietat Danlos que, pel seu fullatge s'assembla bastant a la d'Dabouki. Està desapareixent.

- Sinònim: malaga blanc

- Descripció: raïms grans, tronc, branques, la compacitat mitjana, tiges llargs, les baies grans, i gruix de vegades la pell blanca ambre lipsoide en el sol, polpa carnosa de gust una mica suau únic.

- Producció Habilitats: De mitjan a finals d'arrel. Moderadament productiu, molt vigorosa i un hàbit pendular, ha Palisser en la preferència de ferro fill. Sensible a les gelades d'hivern, resistència moderada a la cendrosa polsosa, míldiu i la putrefacció del que pot explicar la seva desaparició d'altres. Poc a punt de cedir i desplaçament, resistent a la sequera.
Venciment tercera vegada tard.

- Clon aprovats: un, el 1103.

- Raïm de taula: poques vegades molt a França, principalment en el Vaucluse i Herault. seva facilitat d'emmagatzematge i el transport és bo.
 

Varietats de Raïm Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger